Η σχολη

karipis cart

Στη Σχολή Οδηγών μας λειτουργεί σύγχρονο κέντρο θεωρητικής εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών (ΚΕ.Θ.Ε.Υ.Ο) όπου γίνονται τα θεωρητικά μαθήματα για όλες τις κατηγορίες. Οι υποψήφιοι οδηγοί έχουν τη δυνατότητα να εξασκηθούν σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές της Σχολής στο πρόγραμμα εξετάσεων του υπουργείου Μεταφορών πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στον εκπαιδευόμενο να επιλέξει τη μέθοδο εξάσκησης που εκείνος προτιμάει – εξέταση με κείμενο ή με ήχο.

Στον τομέα της πρακτικής εκπαίδευσης ο μαθητής καλείται να ανταπεξέλθει στις συνθήκες αυξημένης κυκλοφορίας καθώς και μειωμένης, οδήγηση σε επαρχιακό οδικό δίκτυο σε αυτοκινητόδρομο, οδήγηση τη νύχτα καθώς και τεχνική σταθμεύσεως και ελιγμών.

Θέλετε να αποκτήσετε δίπλωμα;

Επισκεφτείτε τη σελίδα μας ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ, όπου θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, σχετικά με τα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα οδήγησης, τις προϋποθέσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά για όλες τις κατηγορίες.

Αν είστε ήδη κάτοχος διπλώματος, αλλά έχετε ξεχάσει τα περισσότερα, ελάτε στη Σχολή Οδηγών μας, για να φρεσκάρουμε τις γνώσεις σας με μερικά πρακτικά μαθήματα οδήγησης, που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε ξανά τη σιγουριά σας.

Επιθυμείτε να διεκπεραιώσουμε υπόθεσή σας που αφορά το αυτοκίνητό ή το δίπλωμα σας; Επισκεφτείτε τη σελίδα μας, για να πληροφορηθείτε για όλες τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε.

Επικοινωνια

Σχολή Οδηγών Καρίπης Ανδρέας

Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης 36

ΤΚ 136 71 - Αχαρναί - Κόκκινος Μύλος

Έχεις απορίες; Ρώτησέ μας!

Τηλέφωνα

FAX - TEL: 210 23 83 008

ΚΙΝΗΤΟ: 6947 14 33 44